Trugetur

Tilbakemeldinger
fra turer

Tusen takk for utrolig hyggelig, trygg og proff tur. Jeg hadde en veldig flott opplevelse, og virkelig en tur jeg anbefaler videre! Info både før, underveis og etter tur var veldig utfyllende. Veldig fint å få tips på pakking av sekk også. Takk også for tips til overnattingssteder. Turen oppover holdt jevn og bra fart, mulighet å ta litt bilder, ta en pust i bakken og drikke litt kjentes passende for meg iallfall. Passe stor gruppe. Alt i alt et proft opplegg og mye opplevelser for pengene. Jeg håper å bli med på flere turer med Tracks of Telemark.
– Beate
Hei Merethe, og takk for en flott tur! Er veldig gøy å ha gjennomført den. Kjem ikkje på noko som bør endrast på, du tok veldig godt vare på oss heile vegen. Vil absolutt anbefale den til andre!
– Marit
Takk i like måte! Veldig flott tur og bra opplegg 🙂
– Aud Eli
Takk for en flott start på dagen, minnerik tur og veldig bra opplegg! Jeg melder meg gjerne på en annen gang også!
– Birgit
Takk for fin opplevelse! Jeg kan ikke tenke på noe som skulle mangle:-) Akkurat passe med opplegg. En slik tur på natten er jo noe de færreste egentlig tenker er mulig. Så jeg tenker potensialet burde være stort! Lykke til videre!
– Calle
Tusen takk for turen. Den sto virkelig til forventningene, og enda litt til. Gøy at vi var så heldige med været! Helt magisk!
– Stine
Tusen takk for en super gjennomført tur. Synes denne turen ble gjennomført på en veldig god måte. Faktisk ingenting jeg skulle ønske var annerledes, en helt magisk tur fra vi start til mål. En stor takk til deg for å gjøre denne turen så fantastisk som den ble.
– Gudrun
Regner med at du bare får skryt for denne trugeturen, for det var ingenting å utsette. Selv om jeg virkelig leter etter noe som kan perfeksjonere dette konseptet så finner jeg det ikke. Takk for en flott naturopplevelse!
– Even og Jeanette
Takk for turen, den stod OVER forventningene! Jeg synes alt gikk smurt, og klarer ikke forestille meg en annerledes måte det heller burde blitt gjennomført.
– Daniel
Tusen takk for turen. Det var ekstremt fint og levde opp til alle forventningene. Ingenting som burde vært annerledes.
– Adrian