Trugetur

Tilbakemeldinger
fra turer

Tusen takk for utrolig hyggelig, trygg og proff tur. Jeg hadde en veldig flott opplevelse, og virkelig en tur jeg anbefaler videre! Info både før, underveis og etter tur var veldig utfyllende. Veldig fint å få tips på pakking av sekk også. Takk også for tips til overnattingssteder. Turen oppover holdt jevn og bra fart, mulighet å ta litt bilder, ta en pust i bakken og drikke litt kjentes passende for meg iallfall. Passe stor gruppe. Alt i alt et proft opplegg og mye opplevelser for pengene. Jeg håper å bli med på flere turer med Tracks of Telemark.
– Beate
Hei Merethe, og takk for en flott tur! Er veldig gøy å ha gjennomført den. Kjem ikkje på noko som bør endrast på, du tok veldig godt vare på oss heile vegen. Vil absolutt anbefale den til andre!
– Marit
Takk i like måte! Veldig flott tur og bra opplegg 🙂
– Aud Eli
Takk for en flott start på dagen, minnerik tur og veldig bra opplegg! Jeg melder meg gjerne på en annen gang også!
– Birgit
Takk for fin opplevelse! Jeg kan ikke tenke på noe som skulle mangle:-) Akkurat passe med opplegg. En slik tur på natten er jo noe de færreste egentlig tenker er mulig. Så jeg tenker potensialet burde være stort! Lykke til videre!
– Calle
Fra vi meldte oss på denne turen og helt til vi kom ned fra Gaustatoppen har vi blitt fulgt opp og passet på av Merethe. Hun er ei proff, sprudlende og motiverende dame som gjorde denne turen særdeles vellykket. Vi hadde en helt super tur, og for et vær! Nydelige farger på himmelen hele veien og en helt fantastisk soloppgang! Det var også en flott opplevelse å ta banen ned igjen inne i fjellet. Denne turen anbefales på det varmeste!
– Therese og Leni
Tusen takk for turen. Den sto virkelig til forventningene, og enda litt til. Gøy at vi var så heldige med været! Helt magisk!
– Stine
Regner med at du bare får skryt for denne trugeturen, for det var ingenting å utsette. Selv om jeg virkelig leter etter noe som kan perfeksjonere dette konseptet så finner jeg det ikke. Takk for en flott naturopplevelse!
– Even og Jeanette
Takk for turen, den stod OVER forventningene! Jeg synes alt gikk smurt, og klarer ikke forestille meg en annerledes måte det heller burde blitt gjennomført.
– Daniel

Jeg vil takke så mye for den fantastiske opplevelsen opp til Gaustatoppen. Rett og slett magisk!!!! Jeg har kun positive tilbakemeldinger å komme med og kunne ikke tenke meg noe annerledes!! God og nyttig i formasjon på forhånd, god hjelp med utstyret og en utrolig givende og flott motivator av en guide er du!! Tempo var passe for min del, og det var bra med pauser oppover!! Alt i alt, 10/10. Dette vil jeg gjøre igjen.
- Annette
Hei og tusen takk for en magisk tur! Det var en fantastisk opplevelse og ikke minst flott arrangert fra start til mål. Takk! Jeg håper vi får mulighet til å bli med deg på ny tur i framtiden!
- Siv

Hei igjen Merethe. Tusen takk for en helt fantastisk tur! Kan vel ikke bli stort bedre enn hva vi opplevde. Du er ei sprudlende dame som virkelig er på riktig plass. Full av energi som overføres til oss andre som har målet om å nå toppen. Jeg trodde jeg skulle sove godt i natt men nei da…… Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært på Gaustatoppen i natt også. Hils så mye til damen på toppen for fantastisk humør, velsmakende frokost og god service!!
- Merete
Det var en utrolig flott opplevelse! Både selve trugeturen, soloppgangen og frokosten til Jorunn! Tusen takk for en uforglemmelig natt/morgen! Tusen takk til Merethe som motivator opp Langefonna som bærer sitt navn med rette!
- Sissel
Magisk natt med nesten fullmåne, soloppgang og deilig frokost når toppen var nådd, med utsikt over halve Norge. Med en engasjert, positiv og erfaren guide i tillegg, er dette et gjennomførbart opplegg for de aller fleste. En tur for minneboka!
- Ingvild
Morgenstund har gull i munn ! Takk for et strålende opplegg med god kommunikasjon og gjennomføring med deg fra start til mål. Strålende fornøyde 50 års jubilanter med venninner!
- Heidi
Tusen takk for en flott tur på truger til Gaustatoppen. Du er en suveren guide og passer utrolig godt til dette. Det var veldig bra opplegg fra start til slutt. Rett og slett en magisk opplevelse!
- Anne Louise
TUSEN TAKK for en fantastisk tur med et fantastisk vær! Det var bare helt magisk! For min del har jeg ingen ting å utsette på noe, det har bare vært positivt fra første til siste kontakt/mail Positiv og imøtekommende både på mail og ansikt til ansikt, du har virkelig funnet din "greie"!! Du var klar og tydelig i beskjedene du ga, hele tiden en hyggelig og positiv tone. Du passet på alle og kom med positive, motiverende og oppmuntrende ord hele veien! For ikke å snakke om bamsemumsen. Du var virkelig med på å gjøre opplevelsen enda mer fullkommen for min del! Frokosten var jo så bra og smakte så godt, supert opplegg! Dette kan du, og dette kommer jeg til å anbefale videre på det varmeste.
- Kari
Dette var en tur jeg aldri kommer til å glemme. Da jeg klarte det kunststykke å gå meg helt tom underveis så var Merete der og var en fantastisk motivator. Så oppmuntrende og forståelsesfull. Takk for turen. Jeg ønsker å gjenta den neste år også. Takk for et aldeles flott gjennomført arrangement. Så proft!!! Deilig frokost var det også. Herlig vertskap;-)))
- Katrine
Info: veldig bra Utstyr: topp Tempo: supert Pauser: ok Sikkerhet: topp Mat: herlig Motivasjon/humør:😍 Trygghet: veldig Været:🌞🌞🌞 Helhet: terningkast 6️⃣
- Irene
Tusen takk for turen. Det var ekstremt fint og levde opp til alle forventningene. Ingenting som burde vært annerledes.
- Adrian
Takk for en kjempefin tur Merethe, helt topp! Umulig å finne noe negativt med turen, terningkast 6!
- Micael
Turen var magisk som mange skriver på sosiale medier. Ditt engasjement og Bamsemums ga motivasjon, din tydelige og ryddige informasjon ga trygghet, og naturens storslåtte skjønnet ga en majestetisk, unik opplevelse. Takknemlig i bøtter og spann. Jeg blir gjerne med igjen.
- Ellen
Tusen takk for en herlig opplevelse. Heldige med været var vi også. Veldig bra og profesjonelt opplegg du har, vi følte oss godt tatt vare på.
- Bjørnar og Pia
Vi vil takke deg for en fantastisk fin tur og opplevelse. Alt var helt topp fra start til slutt. En minnerik tur ikke noe mangler og mye for pengene! Vi vil absolutt anbefale Tracks of Telemark videre og vi ses nok igjen på en tur!
- Ulf og Aina
Tusen takk for en super gjennomført tur. Synes denne turen ble gjennomført på en veldig god måte. Faktisk ingenting jeg skulle ønske var annerledes, en helt magisk tur fra vi start til mål. En stor takk til deg for å gjøre denne turen så fantastisk som den ble
- Gudrun
Vi ble alle møtt med en spurt blid herlig dame. Sikkerhet på turen er det viktigste så vi fikk god opplæring i skredsøker, bruk av denne og alt ble sjekket at fungerte og virket før avmarsj. Utrolig bra utstyr som vi hadde ansvar for til vi var tilbake til start punkt. Alle ble godt ivare tatt og Bamsemums har aldri smalt så godt som i dag.
- Vibeke