Soloppgang på
Gaustatoppen

Denne turen starter så tidlig at de fleste vil si at det er midt på natten. Sammen vandrer vi oppover i mørket før solen treffer selveste Gaustatoppen. Det er bare å glede seg hele veien opp brattlia til ferske brødskiver og rykende varm kaffe til frokost. Litt støle i beina, men veldig lykkelige kan vi nyte en velfortjent frokost mens de første solstrålene titter frem. Utsikten er spektakulær så denne soloppgangfrokosten glemmer du aldri.

Turen starter på natten, tidspunktet for oppmøte (Gaustabanen nedre stasjon) vil være mellom kl. 03.00 og kl. 03.30. Vi regner med at hele turen er ferdig mellom kl. 08.30 og kl. 09.00. Det kan bli små justeringer på tidsplanen. Nøyaktig tidspunkt, egenerklæringsskjema, betalingsinfo mm sendes over ved påmelding.

Mange har gått Gaustatoppen en fin sommerdag, denne turen er annerledes. Vi skal ut på natten, det er vinter og kaldt, været kan endre seg på sekunder så du må ha varme vinterklær og egnede sko. Er du forberedt på alt dette, kan det bli en fantastisk opplevelse.

Turen inkluderer: Truger og staver, hodelykt, skredsøker, guide under hele turen, frokost på Gaustatoppen og Gaustabanen ned igjen. Aldersgrense: 18 år.

Her finner du praktisk info om denne turen. Ikke nøl med å kontakte oss om du lurer på noe. 

Ta gjerne en titt på tilbakemeldinger fra tidligere turer nederst på siden

Ønsker du å bestille privat tur for egen gruppe eller bedrift?

Takk for en flott start på dagen, minnerik tur og veldig bra opplegg! Jeg melder meg
gjerne på en annen gang også!
– Birgit
Les flere tilbakemeldinger fra turdeltagere