Once a year go someplace you`ve never been before

Tracks of Telemark drives av Merethe Falkum Lien som veldig glad i de enkle turene rett i nærheten. Små turer kan gi store opplevelser.  Uansett kort eller lang tur, Tracks of Telemark spesialtilpasser trygge og spennende turer som passer perfekt for dere. 

Merethe liker å være i farta og har alltid et mål om en ny reise eller et nytt prosjekt. Det har blant annet ført henne til Afrika som hjelpearbeider og på en rekke fjellturer der ute i verden. I 2017/18 var hun på reise i 10 måneder, og besteg sørtoppen på Mount Everest. Den siste fjellturen gikk til Papua (Papua New Guinea) i Indonesia for å bestige en ny topp, Carstensz Pyramid. Hun har til nå besøkt over 65 land, men ingen land eller fjelltopper slår opplevelsene i Telemark.

Etter flere år med ansvar for kurs og konferanse, og oppstart av både gjestehus og klatrepark, vil hun nå ta med gjester på unike turer i sitt favorittområde. Enten man ønsker seg en kosetur med vafler og kaffe, spenstige adrenalinkick eller en røff topptur som gir blodsmak i munnen har Merethe den perfekte turopplevelsen på lager.

Tracks of Telemark retter seg mot bedriftsmarkedet og grupper. Om det skal være små eller store samlinger så kan vi sette det hele sammen for deg, overnatting, mat, drikke og turer. Vi har mange dedikerte samarbeidspartnere som er klare til å ønske dere velkommen. 

Gode opplevelser med minimalt fotavtrykk

Tracks of Telemark har som misjon å sette spor hos gjestene gjennom gode opplevelser som har minimalt fotavtrykk. Det betyr at vi alltid setter naturen først. Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve det beste Telemark har å by på, og det betyr at vi må bevare dette unike naturområdet for fremtiden. Derfor gjør vi alt vi kan for å ta bærekraftige valg.

samarbeid

Samarbeidspartnere

Vi vil bidra til vekst og samhold i vår region. Det gjør vi blant annet ved å ha et godt samarbeid med våre samarbeidspartnere. Vi mener at vi sammen kan gi våre gjester de beste opplevelsene. 

Alle våre samarbeidspartnere er godt vant med å ta imot bedrifter med ulike krav og behov. Vår styrke ligger i fleksibilitet, kreativitet og unike attraksjoner. Vi skreddersyr og sørger for at alt det praktiske kommer på plass.